Overlast steenmarter

//Overlast steenmarter

Overlast steenmarter

bestkil_ongediertebestrijding_steenmarterWanneer een steenmarter uw huis heeft uitgekozen als rustplaats dan ontstaat overlast. De overlast heeft te maken met geluid, geur en verspreiding van ongedierte. Omdat ze vaak voedsel meeslepen naar hun dagrustplaats, komt het voor dat u vanuit die plek last krijgt van maden, vliegen en vlooien.

Steenmarters zijn, net als katten, zindelijke dieren. Ze hebben een vaste plek waar ze hun uitwerpselen deponeren. Zo’n plek kan voor stankoverlast zorgen. Soms beschadigen steenmarters leidingen en kabels in woningen of auto’s. Met hun scherpe tanden knagen ze zelfs kabels van hard plastic kapot.

Wering van de Steenmarter

Bestkil kan voor u uitzoeken door welke opening(en) hij uw woning binnen is gekomen. Als er bij u in de buurt een steenmarter is geconstateerd dan kunnen wij uw woning preventief marterdicht maken. Steenmarters kunnen door nauwe openingen kruipen (6 cm is genoeg). Houd er wel rekening mee dat als u iets wilt dichten of ondernemen, de steenmarter altijd weer probeert een andere manier te bedenken om binnen te komen!

Last van steenmarters? Twijfel niet en neem contact met ons op.

2019-04-23T14:58:06+02:00
Open WhatsApp
Welkom bij Bestkil! Kunnen wij u helpen?
of scan de code
Welkom bij Bestkil. Stuur hier uw bericht, wij helpen u graag!