100% boktor en houtwormvrij

//100% boktor en houtwormvrij

100% boktor en houtwormvrij

Uw gehele woning/pand voor 100% boktor en houtwormvrij?

Met het gasvormig bestrijdingsmiddel, genaamd Vikane, mag u gassen tegen houtaantastende insecten. Deze manier van bestrijden biedt  enorm veel mogelijkheden, waaronder het begassen van woningen, kerken, boten en dergelijke.

bestkil_ongediertebestrijding_begassing1Bestkil kan begassingen, samen met een specialistische collega, op een professionele manier voor u  verzorgen. De te behandelen objecten worden geheel ingepakt met speciaal hiervoor bestemde kleden. Met een begassingsbehandeling wordt 100% van de houtaantastende insecten (o.a.  houtworm, boktor,  spinthoutkever of bonte knaagkever) in alle voorkomende stadia  gedood en hoeven er geen  sloopwerkzaamheden plaats te vinden.

Dit nieuw begassingsmiddel maakt het mogelijk om houtvernielende insecten, zoals onder andere  boktor, spinthoutkever, bonte knaagkever en houtworm in alle voorkomende stadia 100 procent af te doden. Bestkil is voor het begassen van woningen tegen houtaantasters de specialist. Het in samenwerking collegabedrijf heeft meerdere speciaal opgeleide en gecertificeerde  medewerkers om woningen te kunnen begassen. Deze medewerkers zijn begassingsspecialisten en  worden aangestuurd door een gecertificeerde gassingsleider.

Last van boktor of houtwormen? Twijfel niet en neem contact met ons op.

2019-04-23T14:58:06+02:00
Open WhatsApp
Welkom bij Bestkil! Kunnen wij u helpen?
of scan de code
Welkom bij Bestkil. Stuur hier uw bericht, wij helpen u graag!